Sposób przygotowania

Ryż ugotować w wodzie z dodatkiem kostek bulionowych. W rondlu rozgrzać masło, dodać posiekaną cebulę, i chwilę poddusić, Wsypać pokrojone pieczarki i dusić około 10 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi. Do pieczarek dodać ryż, pokrojoną szynkę i żołty utarty ser, przyprawić do smaku. Wszystko razem wymieszać. Podawać gorące zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Robię podobny- pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    potwierdzam - jest super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !