Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, przelać gorącą wodą. Na patelni rozgrzać masło, dodać posiekaną cebulę, lekko zrumienić. Pieczarki pokroić na plasterki, włożyć do cebuli i dusić około 10 minut. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, wyłożyć makaron, dodać pokrojoną szynkę i pieczarki, wymieszać. Posypać tarym serem i zapiec w nagrzanym piekarniku. Przed podaniem posypać natka pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    też lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taki zapiekany makaron bardzo lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !