Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy i odrywamy im nóżki, Suszymy na ściereczce, następnie układamy na foli aluminiowej. Pora podsmażamy na łyżce masła a następnie dusimy do miękkości. Następnie siekamy paprykę oliwki i wszystko mieszamy . Doprawiamy solą , oliwą oraz pieprzem. Faszerujemy pieczarki i pieczemy około 10 minut. Ozdabiamy rucolą.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Wyglądają smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak ładnie wyglądają:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    czy oliwki mozna czyms zastapic?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ślicznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !