Sposób przygotowania

Ser wkładamy do woreczka odpornego na wysoką temperaturę, a następnie wkładamy do garnka z gorącą wodą na około 20 minut. W tym czasie przygotowujemy farsz. Biały ser mielimy dokładnie dodajemy zmielone lub drobno pokrojone oliwki i papryczki. mieszamy wszystko i doprawiamy solą i pieprzem. Gdy ser będzie bardzo miękki wyjmujemy go z woreczka i szybko rozwałkowujemy na cienki prostokąt. Na serowy placek wykładamy farsz i ciasno zwijamy. Roladę owijamy w folię aluminiową i schładzamy w lodówce do momentu aż da się pokroić.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    pomysł świetny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !