Sposób przygotowania

pęczak umyć,zalac 3 szklankami wrzątku z masłem i gotowac az wsiaknie woda.wtedy sciagnac naczynie z wody,owinac recznikiem i odstawic na godzinę.warzywa oczyscic,pokroic w cienkie paski (albo zetrzec na tarce) i podsmazyc,dodac troche wody,poddusic i na kociec dodac przecier.odzdielnie stopic boczek pokrojony w kostkę.dodac wszystko do kaszy i wymieszac.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    słyszałam o risotto ale nie jadłam, może czas spr.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    świetny pomysł :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    zgadzam się ze wszystkimi
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    poezja
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    pomysłowe :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !