Sposób przygotowania

1. Warzywa obieramy i kroimy w kostkę .
2. Do garnka wkładamy warzywa zalewamy wodą ,dodajemy kostki rosołowe lub kawałek kurczaka.
3. Gotujemy do miękkości .Wyjmujemy mięso obieramy od kości .Wyjmujemy tez połowę warzyw.
4. Sok wyciśnięty z pomarańczy wlewamy do zupy i gotujemy .Wrzucamy obrane mięso .
5. Miksujemy zawartość garnka na krem .
6. Przyprawiamy solą i pieprzem.
7. Wrzucamy powrotem resztę warzyw.
8. Podgrzewamy w zupie i przelewamy na talerze. Posypujemy posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawy przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o. z pomarańczą, ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !