Sposób przygotowania

# Bułki kroimy w cienkie kromki ,moczymy je w roztrzepanym jajku z mlekiem .
# Namoczone bułki odkładamy w tej mieszaninie na 20 minut od czasu do czasu je obracamy by dobrze nasiąkły .
# Smażymy na mocno rozgrzanym smalcu po 2 minuty z każdej strony .
# Podajemy z lodami posypanymi rodzynkami moczonymi w rumie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też tak robię,ale z lodami nie jadłam:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    ciekawe
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wow, muszą robić wrażenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super nadziane buły :)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetnie pomyślane , tylko dlaczego na smalcu? wolałabym na oleju
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !