Sposób przygotowania

Sałatę rzymską myjemy i rwiemy na drobne kawałeczki. Dodajemy do niej pokrojone czarne oliwki oraz ser mozzarella w kulkach. W malutkiej miseczce mieszamy, majonez, jogurt, wyciśnięty czosnek, ocet jabłkowy, ocet winny, sól, oliwę, natkę pietruszki. Całość polewamy przyrządzonym sosem i skrapiamy delikatnie sokiem z cytryny.Polecam z rybką lub białym mięsem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pycha, lubię zielony kolor na talerzu:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    zdrowa i smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ekstra zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszna salatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !