Sposób przygotowania

Mięso obwiązać bawełnianą nicią.Na rozgrzanym oleju zrumienić je na złoto, przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać sosem spod mięsa, wódką, dodać natkę, liście laurowe i tymianek. Oprószyć solą, pieprzem i kminkiem. Piec przez godzinę i 15 minut w temp. 200 stopni. Na 20 minut przed końcem pieczenia dodać marchew, seler i cebule pokrojone w kostkę. Podlać bulionem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne takie mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo smaczny przepis! Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !