Sposób przygotowania

Bułki kroimy na pół każą część smarujemy masłem i nakładamy szynkę. Cebulę, pomidora oraz jajka kroimy w plasterki. Układamy po jednym plasterku na każdej połówce bułki. Ser żółty ścieramy na tarce o grubych oczkach a następnie posypujemy po wierzchu. Wkładamy do piekarnika na 160\'C na ok 15-20 min. Polecam jak ktoś lubi polane ketchupem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    takie domowe zapiekanki są najlepsze!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Domowe zdecydowanie najlepsze!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !