Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciacho z białek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 10
cukier 25 dkg
bakalie 20 dkg
mąka 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Ciacho z białek

Białka ubić ,dodać cukier . Do ubitej piany dodać mąkę i pokrojone bakalie ,wymieszać. Piec ok.50 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 20.01.2011 00:43
Czy piekarnik powinien być nagrzany a jeżeli tak to na ile stopni? Piekarnik powinien być zamknięty czy lepiej, żeby ciasto się suszyło?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak