Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w piórka, marchewkę w plasterki. Dodajemy fasolkę oraz paprykę pokrojoną w kostkę. Wszystkie składniki podsmażamy na tłuszczu alby lekko się przyrumieniły, a następnie dodajemy 0,5 szklanki wody oraz przyprawy i dusimy ok 20 min. Po tym czasie dodajemy ketchup i jeszcze chwilkę dusimy. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny kurczak;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super obiadek!
  • 3
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    dobre danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !