Sposób przygotowania

Do kwaśnego mleka wbić jajko. Dodawać mąkę, cały czas mieszając. Na końcu dodać cukier, sodę i sól. Dodać pokrojone w połówki plasterków banany i wymieszać. Racuchy smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takich nie jadłam :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo lubię racuchy bananowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne są
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujący i apetyczny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !