Sposób przygotowania

Mieszamy mleko z jajkiem. Dodajemy mąkę, cukier, sól oraz sodę. Uzyskujemy jednolitą masę. Naleśniki smażymy na rozgrzanym oleju.

Należy uważać, ponieważ ciasto jest bardzo delikatne i łatwo je rozerwać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Osa

    oryginalne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    koniecznie upiekę sobie takie naleśniki:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawa odmiana
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    naleśniki uwielbiam, ale nigdy takich nie robiłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    suuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    suuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    gryczanych nie próbowałam,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !