Sposób przygotowania

Najpierw do średniej miseczki dodajemy proszek , obie mąki, czekoladę w proszku i mieszamy . W innym naczyniu margarynę ucieramy z cukrem i drugim cukrem waniliowym . Miksujemy na bardzo wolnych obrotach , po chwili dodajemy kolejno po jajku i 1 łyżką mąki. Jeszcze możemy dodać dowolny alkohol najlepiej jak by to była wódka oraz aromat rumowy .Wszystko łączymy i bardzo dobrze mieszamy . Gotowe ciasto przelewamy do foremki i pieczemy godzinkę w temp. 200 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    co za pyszności;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ale apetyczna!! Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zmysłowe słodkości !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    coś dla mnie pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !