Sposób przygotowania

Kawałki kabanosa nadziewamy na wykalaczke wraz z czosnkiem marynowanym, szybka przekaska na kazda impreze.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    faktycznie szybka przystawka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammmm;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !