Sposób przygotowania

Zamrożony szpinak wrzucamy do garnka, najlepiej wysokiego, bo sos gotując się chlapie. Po uzyskaniu płynnej masy szpinakowej, wrzucamy sery, jajko oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Można dodać soli i pieprzu do smaku.

Sos idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju makaronów.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    będzie smaczne,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    warte wyprobowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Tak, do makaronu idealne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    niezły sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !