Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy. W miarę możliwości w trakcie obierania duże ziemniaki kroimy na pół i staramy się żeby wszystkie były mniej więcej tych samych rozmiarów-nie za dużych. Ziemniaki gotujemy 35 minut, po czym odcedzamy z wody i wrzucamy na rozgrzany na patelni olej. Posypujemy kucharkiem oraz pieprzem- nie żałujemy. Smażymy przez 15-20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne ziemniaczki:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne takie przypieczone:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam takie ziemniaki z tym,że do smażenia dodaję masełko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !