Sposób przygotowania

Masło najpierw trzeba utrzeć z cukrem i żółtkami ugotowanymi na twardo , tylko zanim je dodamy to musimy je rozdrobnić . Miksujemy ze zmielonym twarogiem i rumem, a na koniec z ubitą kremówką . Dno tortownicy wykładamy biszkoptami, mogą być okrągłe , potem polać rozpuszczona czekoladę ,bok też obkładamy biszkoptami, a następnie masę serową , lekko ubijamy . Wstawiamy do lodówki na kilka godzin.Tylko zanim wstawimy do lodówki to jeszcze posypmy czekoladą i udekorujmy jeszcze po swojemu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !