Sposób przygotowania

Wiśnie umyć, wydrylować, przełożyć do odpowiedniego naczynia, zasypać 2 kg. cukru, odstawić na noc. Kolejnego dnia oddzielić owoce od soku. Owoce wykorzystać do dżemu a sok odlać do garnka. Zagotować, jeśli potrzeba to dodać jeszcze cukru. Przelać do suchych słoiczków lub butelek. Wlewamy gorący, pasteryzujemy krócej. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    prosty przepis a sok się przyda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny soczek!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny, domowy soczek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    wiśniowy sok jest najlepszy:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !