Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowy serniczek z brzoskwiniami i budyniem
Na gotowe ciasto nakładamy kawałki brzoskwiń. Smacznego !!
jajko | 4 sztuki |
mąka | 0,5 kg |
cukier | 1 szklanka |
mleko | 1,5 szklanki |
drożdże | 50 g |
margaryna | 100 g |
jajko | 5 sztuk |
ser | 1 kg |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier waniliowy | 1 opakownie |
budyń waniliowy | 1 opakowania |
brzoskwinie w puszce | 1 opakowanie |
margaryna | 100 g |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: