Sposób przygotowania

Mięso umyć, osączyć, oprószyć pieprzem i na 2 godziny włożyć do lodówki. Szalotki drobno pokroić. Podgrzać 1/3 masła i krótko z obu stron podsmażyć mięso, oprószając je solą morską, odstawić w ciepłe miejsce. Podgrzać resztę masła z szalotkami i podsmażyć je 2 minuty, położyć na wierzch antrykotu. Natkę pietruszki drobno posiekać i posypać mięso, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą morską i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam takie mięska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !