Sposób przygotowania

Masło, miód, cukier, kakao i przyprawę do piernika rozgrzać w rondelku. Zagotować, stale mieszając. Ostudzić. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, wbić jajka, dodać masę miodową, oprószyć solą, zagnieść ciasto. Uformować kulę, zawinąć ją w folię aluminiową, zostawić na noc w temp. pokojowej. Ciasto cienko rozwałkować, wyciąć ciasteczka. Piec przez 15 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam slodkości
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    słodkie i pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !