Sposób przygotowania

Mięsa pokroić , i zalać szklanką wody , do mięsa dodajemy cebulkę poszatkowaną i wszystkie przyprawy . Dusimy godzinkę . Potem dodajmy wątróbkę i duśmy jeszcze 15 minut. Potem wyjmujemy mięsa , namoczyć ta jedną bułkę . Mięsa , wątróbkę i bułkę musimy zemleć aż 3 x , do tego dodajmy jajka, możemy doprawić do smaku też po swojemu . Połowę masy przełóżmy do foremki , przełożyć morele i śliwki , przykryć mięsem , czyli drugą połową . Całość zapiekamy godzinę w 180 st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię wszystko z czego robisz ten pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam domowy pasztecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !