Sposób przygotowania

Marchew, pietruszkę i seler zetrzeć na grubych oczkach, cebulkę drobno posiekać. Wymieszać z musztardą. Taką masą wysmarować mięso, odstawić je na 3 dni w chłodne miejsce. Po tym czasie posolić i naszpikować słoniną. Piec w mocno nagrzanym piekarniku ponad 1,5 godziny. Co jakiś czas polewać wytwarzanym sosem i masłem. Przed końcem pieczenia zalać śmietaną wymieszaną z mąką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !