Składniki:
botwinka | 2 pęczki |
kefir | 2 szkl |
zakwas buraczany | 150 ml |
śmietana | 1/2 szkl |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 6 szt |
botwinka | 2 pęczki |
kefir | 2 szkl |
zakwas buraczany | 150 ml |
śmietana | 1/2 szkl |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: