Sposób przygotowania

Mięso kroimy i nacieramy warzywkiem. Pieczarki i cebule drobno kroimy i smazymy. Mieszamy z pokrojoną drobno pietruszką. Nakładamy na kawałki mięsa , dodajemy po kawałku sera topionego i zawijamy zapinając wykałaczką. Smażymy z wszystkich stron i przekładamy do dużego garnka. Dolewamy wodę i dusimy na małym ogniu. Gdy mięso będzie miękkie,dodajemy część podsmażonych pieczarek i rozrabiamy mąkę w zimną wodą i dolewamy do mięsa ciągle mieszając. Dodajemy śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    chętnie skorzystam z przepisu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    oj to musi byc dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    takie roladki to jak marzenie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !