Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dokładnie wypłukać, podzielić na 4 części, a każdą z nich rozbić na cienkie płaty. Obsypać przyprawą do drobiu.
Płatki kukurydziane zmielić lub drobno zgnieść.
Mięso obtaczać najpierw w mące, później w jajku i płatkach kukurydzianych. Smażyć na oleju, aż uzyskamy złocisty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Piękne i złociste
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne i chrupiące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ciekawy pomysł:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna panierka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !