Sposób przygotowania

Kaszankę pokroić w grube plastry i poukładać na folii aluminiowej. Po wierzchu posypać pokrojoną drobno cebulką i wszystko razem dobrze zawinąć. Ułożyć na grillu i piec aż będzie gorące, a cebulka delikatnie zmięknie.
Można doprawić do smaku pieprzem i solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Tęskni mi się.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Szkoda,że jest tak zimno i nie mogę grillować kaszanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    pyszne, akurat się sezon zaczyna:) ja dodaje jeszcze czosnek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    aż chce się jeść taką kaszankę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !