Sposób przygotowania

Fasolkę gotować przez 20 minut w osolonej i posłodzonej wodzie. Po wystudzeniu odkroić końcówki i pokroić każdą na 3 części. Ziemniaki pokroić w słupki, usmazyć na oleju jak frytki. Pomidory pokroić w kostkę. Rozgrzać olej, zeszklić cebulę i czosnek, potem dodać ziemniaki i fasolkę. Przyprawić i smażyć przez chwilę. Na koniec dodać pomidory, smażyć jeszcze chwilę. Przełożyć na talerze, posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    dobra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ciekawe danie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !