Sposób przygotowania

Grzyby pokroić. Cebulę poszatkować, zeszklić na maśle, dodac grzyby, przyprawić kminkiem. Pod koniec duszenia posolić. Naczynie żaroodporne wysmarowac tłuszczem. Na dno rozsypać połowę ryżu, następnie grzyby. Oprószyć pieprzem, przykryć pozostałym ryżem. Wszystko polać roztrzepanymi jajkami, oraz startym żółtym serem. Zapiekać 30 minut. Udekorować natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fantastyczne i na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    przepyszna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !