Sposób przygotowania

Udka z kurczaka umyć, cytrynę przekropić na pół. Posolić kurczaka, wymazać musztardą francuską ( 2-3 łyżki ) zmieszaną z sokiem z cytryny, Włożyć do rękawa do pieczenia. Piec w piekarniku w temp. ok. 180 stopni ponad godzinę do 1,5 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    DO PRZEPISU i ZDJĘCIA:Ostatnio smazylem w takiej marynacie na patelni - tez super wychodza!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wyglądają,mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jak zawsze wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !