Sposób przygotowania

Kostkę masła wymieszaj z cukrem pudrem, dodaj żółtko. Zmieszaj mąkę, kakao, sól, czekoladę i połącz z masą maślaną.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wyciśnij za pomocą szprycy 30 ciasteczek.

Wstaw ciasteczka do lodówki na godzinę.
Nagrzej piekarnik do 175 stopni i piecz babeczki około 15 min.

Roztop masło i zmieszaj z kawą, cukrem i cynamonem. Nadzienie nałóż na ciasteczkach i złóż po dwa, nadzieniem do środka. Na wierzchu nałóż bitą śmietanę i jeżynę (lub inny owoc).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    s? smaczne juz na starcie bo kawowe ale jutro upieke :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !