Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa kroimy i mieszamy. Polewamy octem balsamicznym, dodajemy tymianek i mieszamy. Następnie wkładamy dziczyznę, dokładnie przykrywamy warzywami i odstawiamy na 2-3 w chłodne miejsce w celu skruszenia mięsa.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniale musi nią przechodzić mięso!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię marynaty na bazie octu balsamicznego.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Tylko gdzie można kupić dziczyznę? Z chęcią bym wypróbowała przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie sie zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !