Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w cienkie paski, żółtka utrzeć z wodą mineralną, solą i pieprzem. Z białek ubić pianę i połączyć ja z żółtkami, posiekanym czosnkiem i szynką. Dokładnie wymieszać. Na dużej patelni stopić masło, wylać przygotowaną masę, przykryć. Smażyć na małym ogniu, po czym odwrócić na drugą stronę i zrumienić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super takie śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    na dobre śniadanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pyszny omlet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !