Sposób przygotowania

Łososia myjemy, odcinamy skórę i wyciągamy pęsetą ewentualne ości. Tak przygotowanego łososia kroimy na kawałki. Posypujemy przyprawą uniwersalną, delikatnie ją wcieramy, a następnie oprószamy rybę mąką. Smażymy na wolnym ogniu. Podajemy z sosem tatarskim (przepis znajdziesz w mojej księdze).

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    baaardzo apetyczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jaka pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    Świetnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    uwielbiam łososia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    Mogłabym żyć bez mięsa, ale bez ryby nieeee;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna ryba swietnie zrobiona i podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Pięknie wygląda:) łosoś to chyba najlepsza ryba:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    uwielbiam rybę z sosem tatarskim, wspaniałe połączenie smaków!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    same wspaniałości !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Rybę to ja zjem jakąkolwiek i z czymkolwiek.
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowita rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !