Sposób przygotowania

Ser pokroić na niezbyt grube plastry (ok. 1,5 cm). Jajak roztrzepać z dodatkiem przypraw. Plastry sera obtoczyć w mące, a następnie w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć plastry sera na złoty kolor. Podawać z sosem tatarskim.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne te kalorie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !