Sposób przygotowania

Łososia, ogórki i cebulę siekamy w kosteczkę.

Na półmisku układamy porcję posiekanego łososia a dookoła kupeczki posiekanego ogórka, cebuli i kaparów. Na środku łososia kładziemy łyżkę musztardy francuskiej.

Całość skrapiamy oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, oprószamy pieprzem i dekoryjemy plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wygląda.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wygląda pięknie :) ładne połączenie kolorów z cytryną i ogórkiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !