Sposób przygotowania

Czosnek rozgnieść. Masło najlepiej jest utrzeć mikserem do białości, dołożyć zgnieciony czosnek, sól, pieprz, oregano.
Bagietkę bądź chleb pokroić na grubsze kromki i posmarować je z jednej strony utartym masłem.
Kanapki ułożyć na rozgrzanym grillu, delikatnie podpiec, a na koniec cienko posypać startym na tarce serem żółtym.

Można tak przygotowane kanapki zapiec również w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Mmmmniam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    tak tak pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa15

    Mmmmm...Ale jestem głodna...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ju? wiem, ?e jest pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ju? wiem, ?e jest pyszne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !