Sposób przygotowania

Serki zamrozić. Brukselkę ugotować na półtwardo. Pieczarki pokroić w plastry. Na rozgrzanym maśle usmażyć pieczarki. Cebulę pokroić w piórka, zeszklić na tłuszczu pozostałym z pieczenia pieczarek. Kuskus zalać gorącą wodą, po napęcznieniu wymieszać z brukselką , pieczarkami i cebulą, doprawić. Przełożyć do naczynia nasmarowanym oliwą. Wyjęte z zamrażalnika serki zetrzeć, posypać nimi zapiekankę. Zapiekać przez 20 minut. Przed podanie posypać pietruszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !