Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku. Grzyby pokroić, usmażyć na maśle przez 15 minut. Ostudzić. Grzyby z cebulą zemleć w maszynce do mięsa. Wymieszać z namoczoną bułką. Dodać jajka, natkę i koper. Doprawić. Uformować kotlety, opanierować w bułce tartej, usmazyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre są takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    mam mrożone grzyby i zastanawiam się, czy da radę z nich zrobić takie kotlety
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    może wkkrótce bedzie wysyp grzybów i bedzie można zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !