Sposób przygotowania

Masło stopić, po przestudzeniu połączyć z mlekiem, jajkami, mąką, masłem i doprawić do smaku miksując ciasto. Z ciasta usmażyć cztery naleśniki. Twaróg wymieszać z zieleniną, sokiem z cytryny, śmietaną i chrzanem. Doprawić do smaku. Naleśniki smarować masą twarogową, kłaść na każdy 2 plasterki łososia i zawijać w rulon. Podawać po schłodzeniu w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zjadłaby taką roladkę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pyszne, wykwintne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    wyborne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !