Sposób przygotowania

Jedną tabliczkę czekolady łamiemy na kawałki , wkładamy do rondelka i roztapiamy potem trzeba ostudzić żelatynę namoczyć w 2 łyżkach zimnej wody , podgrzać i ostudzić , czekoladę wymieszać z kremówką , też schładzamy i ubijamy na krem , ostrożnie połączyć z rozpuszczoną żelatyną , przełożyć do szklanej foremki , wyrównać i pozostawić do stężenia . 3\\4 tabliczki czekolady rozpuścić , , przestudzoną polać piankę i ostudzić , posypać startą czekoladą , migdałami i kandyzowanymi owocami. Jako dekoracja

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię piankę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię piankę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !