Sposób przygotowania

Kawę rozpuszczamy w 4 łyżeczkach wrzątku potem musimy ją schłodzić , żółtka ucieramy na parze z połową cukru potem trzeba zmieszać z kawą tą co stygła . Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywno z pozostałym cukrem , potem łączymy z kremem kawowym . Masę tę nakładamy do pucharków , na koniec pozostaje nam dekorować wiśniami kandyzowanymi i czekoladowymi ziarenkami kawy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyśmienita
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !