Sposób przygotowania

Szpinak umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody i ugotować , odcedzić, przetrzeć przez sito. Majonez wymieszać z rozgniecionym czosnkiem, połączyć z zimnym szpinakiem. Dokładnie wymieszać, przyprawić do smaku. Podawać do sałatek lub mięs na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super sos
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jest bardzo smaczny,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny dodatek do potraw.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !