Sposób przygotowania

Grzyby przebrać i ugotować w osolonej wodzie.Następnie przecedzić i wrzucić na patelnię z rozgrzanym olejem.Doprawić kucharkiem,pieprzem do smaku i dodać resztę przypraw.Smażyć do chwili,aż będą lekko chrupkie(35-40 minut).Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kostkę cebulę i poddusić pod przykryciem aż będzie miękka.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    pychaaaaaaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię grzybki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musz? wypróbowa?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !