Sposób przygotowania

Wlewamy mleko do garnka, mieszamy z cukrem waniliowym- doprowadzamy do wrzenia i wrzucamy do niego ryż.
Gotujemy na bardzo małym ogniu do miękkości, jeżeli ryż wchłonie całe mleko możemy dolać mleka.
Brzoskwinie obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę. obrane jabłka ścieramy na tarce.
Brzoskwinie i jabłka wykładamy na ugotowany ryż, posypujemy cynamonem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    ciekawe ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smak dzieciństwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne, nabrałam ochoty, chyba zrobię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam,mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię takie deserki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    mniam mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Monika79

    pasuje mi
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Pomysłowe,nie pomyślałabym o brzoskwini z ryżem,a tu proszę ciekawy deser...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !