Sposób przygotowania

Miody z cukrem zagotować, wystudzić. Powoli połączyć z jajkami, mąką, przyprawą do piernika, cukrem waniliowym i rozmieszaną w wodzie sodą oczyszczoną, wymieszać. Wlać do formy wyłożonej folią aluminiową i posmarowanej tłuszczem. Włożyć do nagrzanego piekarnika, piec w temp 180 stopni około 45 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    jak szybki to napweno spróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    lubię jak jest przełożony marmoladą
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !