Sposób przygotowania

fasolę szparagową ugotować i odcedzić. naczynie żaroodporne wysmarowac masłem iposypac bulka tarta.reszte tłuszczu stopić,wymieszać z maką i mlekiem,zagotowac i doprawic.zdjac z ognia,wbic jajko i szybko wymieszać,dodac przyprawe do zup.straki fasoli pokroic na 3 czesci,wymieszac z sosem,wlozyc do naczynia zaroodpornego,posypac serem,skropic maslem i zapiec.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zgadzam się z Tobą, że to jest eleganckie danie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    lubie potrawy z sosem beszamelowym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    polecam naprawde warto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !