Sposób przygotowania

Mięso myjemy, osuszamy i nacieramy przyprawami.
Jabłka i cebulę obieramy i kroimy na ćwiarteczki lub na 1/8.
Na patelni lub w brytfance roztapiamy margarynę, wrzucamy jabłka i cebulę, a gdy te już puszczą soki także mięso.
Początkowo smażymy na dużym ogniu, później dusimy i podlewamy wodą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mniammm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    kaczuszka z jabłkami pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczne,u mnie bardzo trudno jest kupić smaczną kaczuszkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Kaczka z jabłkami pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    aż ślinka cieknie
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    robi się ciekawie :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pucha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super-palce lizać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    takich jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    apetycznie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    bardzo smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !